# DİREN BÜTÇE!!! D&R ve SAHAF ÇIKARTMASI


        Bildiğiniz gibi bu ay birçok kitap alışverişinin yapıldığı site çeşitli şekillerde indirim yarışına girdi, kimileri tatmin ederken, kimileri de 'aman yiyeyim indiriminizi!  benim sattığım Tolkien'lerin getirisi bile bana yeter' çalımlarıyla rahatını bile bozmadı.Ah şu indirimleeeğeğer,  indirimler ! Varlığı da yokluğu da bir dert.İnsanoğlunun memnun olmaz yapısı yine burada da karşı... ehem öhöm toplumsal çözümlemelere girmeye hiç gerek yok kanımca.Hele de böyle güzel indirimler ayında bütçe yettiğince göz doyduğunca aldığımız kitaplara sevinmek varken.

       Kitap fiyatlarının yeterince yüksek olduğunu düşündüğüm güzelim ülkemizde,sitelerin yaptığı güzel indirimler keseme az da olsa rahatlık getirdi diyeceğimi bekliyorsanız çok beklersiniz.Ne rahatlığı yahu? Kesemde ne varsa aldı süpürdü götürdü, üstüne üstlük sanki açık artırma yapıyorlar mübarek neredeyse her gün yeni bir kampanya ile karşılaşır olduk, ne var yani şu kampanyaları seneye düzenlice yaysanız da biz de sıkışmadan rahat rahat, kitap kıtlığına giriyormuşçasına davranmadan kitap alsak?Neyse canım biz işin güzel yanından konuşalım.

     İnternetteki indirimlerden faydalanırken, son kuruşuna kadar da direnmeye çalışan ben bu sırada sahafları da ihmal etmedim zira sahaftan, raf karıştırarak kitap almanın zevki başka hiçbir yerde yok.O kadar çok kitap yazılmış ki! İnsan bu kadar çok kitap yazıldığını görünce yaşadığı sürece her kitabı okuyamayacağını ve bu yüzden çok seçici olması gerektiğini anlıyor.Ama gel de seçici ol! 'Ben bunu da okurum ya bunu alayım, aa dur şu şeyin yazdığı kitap değil mi dur dur , ben onu da okumak istiyordum zaten onu da alayım bir ara okurum'' derken seçici olmak ne mümkün. Hele eski basım kitaplara bayılan ben, eski ve güzel bir kitap gördüm mü dayanamıyorum, tabiki yanımda her daim nazımı çeken ve saatlerce kitaplarla fazlasıyla haşır neşir olmak durumunda kalsa da gıkını çıkarmayan hayatımdaki değerli insanın da verdiği destek her şeyden önemli.Velhasılı kelam sahaflardan yaptığım alışverişi ve alışveriş sonrası elimkolum dolu eve gelişimi hiçbir internet indirimine değişmem.( tabiki sahafların etiket fiyatına yakın paha biçenlerinden ve her türlü fazlaca kar marjı güdenlerinden olabildiğince uzak durmak kaydıyla. )

       Son olarak aldığım ve ilerleyen zamanlarda hepsini tek tek okumak suretiyle tanıtmayı planladığım kitaplarım:
İçlerinde tanıtmayı iple çektiğim kitaplar ve seriler var, bilenler için hatırlamaları ve tekrar ellerine alıp okumaları için bir fırsat bilmeyenler içinse birlikte keşfedeceğimiz bir yenilik olacaklar.Yazımın sonuna gelmişken şimdilik tüm kitapkurtlarına boool, boool kitaplı, okumalı günler diliyorummm:)
                                               

                                                 Sahaftan ara tara bul şeklinde aldıklarım :)


               


                                                 D&R dan seç tıkla al şeklinde aldıklarım:)




Yorumlar

  1. Maşallah :) İyi kitap stoğu yapmışsınız keyifli okumalar:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. uygun fiyatta bulunca hepsini, firsat bu firsat diyip kaptim:) cok tesekkur ederim:)

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

KİTAP 15 # SİLO - HUGH HOWEY

KİTAP 3 # MACERA TÜNELİ 4- UZAY DIŞINDA YOLCULUK- EDWARD PACKARD

KİTAP 48 # AZİZ SANCAR VE NOBEL'İN ÖYKÜSÜ - ORHAN BURSALI